Pepsi Cola Pet 1.5 Lt #30015480 | CarrefourSA
Marka: PEPSI

Pepsi Cola Pet 1.5 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
40,00 TL

adet
     Pepsi 1,5 l Pet, CarrefourSA reyonlarında Kola bölümünde kendine yer buluyor. Geniş aileler, sınav dönemlerinde yoğun bir şekilde ders çalışan öğrenciler, toplantılar ve kalabalık yemekler için ekonomik bir seçenek olan ürün, 1898 yılından bu yana tüm dünyada tüketiliyor; içecek, pizza, hamburger, makarna ve salata gibi yiyeceklerin de ideal eşlikçisi oluyor. Patates ve mısır cipsleriyle de harika bir uyum yakalayan gazlı içecek, içeriğinde renklendirici olarak karamel bulunduruyor. Kafein içeren formülü ile konsantrasyona yardımcı oluyor ve enerji veriyor. Ürün, Botanikte Cola acuminata olarak geçen ağacın meyvelerinin özünden imal ediliyor. Tam formülü bir sır gibi saklanan içecek, lezzeti ile meraklılarının vazgeçilmezi oluyor.
Üzerinde yer alan son kullanım tarihine kadar kuru, serin ve kokusuz ortamda saklanması öneriliyor. Kapağı açıldıktan sonra birkaç gün içinde tüketilmesi gerekiyor. Kapağı açılmadıkça tadı ve aromasını koruyor, soğuk tüketilmesi tavsiye ediliyor. İçeceğe buz ilavesi yapılabildiği gibi içmeden önce buzdolabında muhafaza edilmesi de salık veriliyor. Pepsi kolayı hemen sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilir; lezzetli ve ekonomik meşrubat keyfini ve ferahlığını yaşayabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
SU, ŞEKER (Ş)* VEYA FRUKTOZ-GLUKOZ ŞURUBU (F)*, KARBONDİOKSİT, RENKLENDİRİCİ (AMONYUM SÜLFİT KARAMEL), ASİTLİK DÜZENLEYİCİ (FOSFORİK ASİT), KAFEİN (0,1 g/L), AROMA VERİCİLER (DOĞAL).

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
SERİN VE KURU YERDE MUHAFAZA EDİNİZ.

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pepsı-Cola Serv.Ve Dağ.Ltd.Şti.

İşletme Kayıt No
TR-59-K-001811

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 43 2
Enerji (kj) 182 2
Karbonhidrat (g) 10.7 4
Şekerler (g) 10.7 12
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız