Ruffless Peynir Soğan Süper Boy 107 G #30007727 | CarrefourSA
Marka: RUFFLES

Ruffless Peynir Soğan Süper Boy 107 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
31,50 TL

adet
Çocukların ve gençlerin en sevdiği atıştırmalıkların ilk sırasında elbette ki patates cipsleri yer almaktadır. Ancak sadece çocuklar ve gençler değil sanılanın aksine hemen her yaş grubu severek patates cipsi tüketmektedir. En lezzetli ve taze patatesleri alarak işleyen ve leziz peynir ve soğan aromaları ve katkılarını da ekleyerek damaklarda kalacak bir lezzeti sizlere sunan Ruffless markası evlerinize girmeye hazır. Ruffless Peynir Sogan Super Boy 107 g ürünü ile en keyifli sohbetlere, en heyecanlı filmlere ve yorgunluk attığınız dinlenme zamanlarınıza keyif katabilirsiniz. Ruffless Peynir Soğan Süper Boy 107 g entegre üretim fabrikalarına en taze ve lezzetli patateslerin işlenerek ve yine en lezzetli ve taze peynir ve soğanları bu patatesler ile birleştirerek patates cipsi haline getirilmesi ve size kadar olanca tazeliğini koruması için özel çalışmalar ile yapılmış bir üründür. Kolay açılabilen paketi ve çıtır çıtır yapısı ve enfes lezzeti ile her zaman ve her yerde siz ve sevdiklerinizin tüketebileceği bir patates cipsidir. CarrefourSA mağazalarında Ruffless ürünlerine kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz. CarrefourSA mağazalarında gıda ve yemek malzemeleri bölümünde bulunan patates cipsi reyonunda Ruffless patates cipsi seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Patates, Palm Olein Yağı, Peynir Ve Soğan Aromalı Çeşni [Soğan Tozu, Tuz, Peynir Ve Soğan Aroma Vericileri (Laktoz Ve Süt Türevleri İçerir), Aroma Arttırıcılar (Monosodyum Glutamat, Disodyum Guanilat), Şeker, Ayçiçek Yağı, Potasyum Klorür, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), PeynirTozu (Süt Türevi İçerir), Renklendirici (Anatto)].

Alerjen Bileşenler
Peynir ve soğan aroma vericileri (laktoz ve süt türevleri içerir), peynir tozu (süt türevi içerir)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru ve serin ortamda saklandığı taktirde TETT'ye kadar tazeliğini korur.

Koruyucu Atmosferde Ambalajlanmıştır

Süzme Ağırlık
107

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Frito Lay Gıda San. ve Tic. A.Ş. Tekfen Tower Büyükdere Cad. No:209 A Blok 34394 4.Levent / İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-41-K-000462

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 542 27
Enerji (kj) 2259 27
Yağ (g) 33.4 48
Doymuş Yağ(g) 15.4 77
Trans Yağ (g) 0.2
Karbonhidrat (g) 52.1 20
Şekerler (g) 1.4 2
Lif(g) 3.8 15
Protein (g) 6.3 13
Tuz(g) 1.2 20
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız