U Green Clean Baby Sıvı Çamaşır Deterjanı 1000 Ml #30206554 | CarrefourSA
Marka: U GREEN

U Green Clean Baby Sıvı Çamaşır Deterjanı 1000 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 10 adet
310,95 TL

adet

Temiz ve hijyenik çamaşırlar bebek bakımı için oldukça önemlidir. Bebek çamaşırı deterjanları reyonunda bulunan U Green Clean Baby Sıvı Çamaşır Deterjanı 1000 Ml de bebek giysileri için hassas yıkama vadeder. Sıvı çamaşır deterjanı hem pratik kullanım sunar hem de giysilerde çamaşır deterjanı kalma riskini en aza indirir. 

Düşük Isıda Bile Etkili Temizlik

U Green Clean Baby yetişkenlere göre daha hassas cilde sahip olan bebekleriniz için tasarlandı. Bebeğinizin giysilerini uygun sıcaklıkta su ve yeterli miktarda sıvı çamaşır deterjanı ile yıkayabilir, maksimum hijyen sağlayabilirsiniz. U Green Clean sıvı deterjan, bebeğinizin giysilerindeki kir ve lekeleri düşük ısıda bile etkili bir şekilde temizler. Ürünün 15 derece üzerinde saklanması önerilir ancak çamaşır deterjanı daha düşük sıcaklıkta kalarak katılaşsa bile temizleme özelliğini yitirmez.       

Çevreye ve Cilde Dost Bebek Deterjanı

Bebek giysilerinin yıkanması ayrı bir özen ister. Bebeğinizin giysileri için paraben ve kimyasal bileşenler içermeyen, çeşitli bitkisel ve doğal hammaddeler kullanılarak üretilen deterjanı kullanabilirsiniz. U Green Clean Baby sıvı çamaşır deterjanı çeşitlerini CarrefourSA'dan hemen satın alabilirsiniz.  

30206554 

 

  

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız