Depend Emici Külot Orta Boy Kadın 10'lu #30028598 | CarrefourSA
Marka: DEPEND

Depend Emici Külot Orta Boy Kadın 10'lu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 11 adet
166,50 TL 124,88 TL

12,49 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
Depend Ultra Emici Orta Boy Kadın Kilot 10'lu

Kadınlar için kişisel bakım ve sağlığın korunması çok önemli bir noktada bulunurken, bu amaçla tercih edilen emici külot gibi ürünlerde Depend markası farklılık oluşturuyor. 10'lu paket halinde sunulan ve etkili bir kullanım oluşturan Depend Ultra Emici Orta Boy Kadın Kilot 10'lu ürünü, yüksek emici özelliği sayesinde kadınlar için güvenli ve sağlıklı bir kullanım imkanı veriyor.

CarrefourSA mağazalarında Kişisel Bakım reyonu Sağlık Ürünleri bölümünde bulabileceğiniz Depend Ultra Emici Orta Boy Kadın Kilot 10'lu ürünü, orta boy olarak 70-105 santimetre aradığında ölçülerle kullanılabiliyor. Maksimum emicilik gücüne sahip olan bu ürün, iç çamaşırı şeklinde vücuda uyumlu bir yapı sağlayarak gün boyu koruma oluşturuyor.

Tek kullanımlık bir özelliğe sahip bulan ve kullan at niteliğindeki külotları üzerinize giydiğiniz zaman belli olmamakla birlikte iç çamaşırı gibi bir görünüm oluşturuyor. Bel bölgesinin elastik olması, yumuşaklık ve rahatlık sağlarken hareket halinde bile uygun tasarımıyla koruma sağlayabiliyor.

Ten rengi üretimi ile dışarıdan belli olmayan ve kokuyu hapseden bu ürünü sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız