Sleepy Sensitive Medium Hasta Bezi 16lı #30138423 | CarrefourSA
Marka: SLEEPY

Sleepy Sensitive Medium Hasta Bezi 16lı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
322,90 TL

20,18 TL / Adet

adet
Sleepy Sensitive Medium Hasta Bezi 16lı

Kişisel bakım ürünleri içinde sağlık ürünleri de yer almaktadır. Sleepy Sensitive Medium hasta bezi 16lı hastaların yatakta geçirdiği süreyi konforlu geçirmeleri için üretilmiştir. Yatalak hastalar uzun süre yatağa bağlı olduklarından cildinde tahrişler meydana gelir. Bunun nedenlerinden biri kalitesiz bez kullanımı sonrasında idrarın cilde zarar vermesidir. Sıvıyı yeterince ememeyen bezler sıvının hastanın cildine dokunmasına sebep olur. Bu durum cildin tahriş olmasının ve buradan pişik ve yaraların oluşmasının temel nedenidir. Sleepy hasta bezi sıvıyı emici özel desteğe sahiptir. Kenarlarındaki yüksek bariyerler sıvının dışarı çıkmasını önlerken esnek yanları hastanın cildinin zarar görmesini engellemektedir. CarrefourSA reyonlarında satışı sürdürülen hasta bezlerini mağazamızdan temin edebilirsiniz.

Sağlık kişisel bakım ürünleri içinde önemli bir yere sahip olan Sleepy Sensitive Medium hasta bezi 16lı sadece yatalak hastalar için değil kısa süreli hastalıklar için de aranan bir üründür. Özellikle ameliyat sonrası ayağa kalkamayan hastalarda tercih edilir. Tuvalete yetişemeyen yaşlıların kullanımı için de uygundur. Sleepy hasta bezine sahip olmak için ilgili reyonlardan seçtiğiniz ürünü sepetinize eklemeniz gerekir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız