Çaykur Yeşil Dökme Çay 150 G #30004113 | CarrefourSA
Marka: ÇAYKUR

Çaykur Yeşil Dökme Çay 150 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
64,90 TL

adet

Ürün Açıklaması 

Çaykur Yaprak Yeşilçay 150 GR

İçecekler reyonunda son derece sağlıklı Çaykur yaprak yeşilçay 150 gr ürünleri yer alıyor. Tıpkı siyah çay gibi dökme olarak ve demleyerek kullanabileceğiniz yeşil çay Karadeniz Bölgesi’nde üretilmiştir. Ülkemizin nadide çay bahçelerinden yetiştirilen bu ürünü en kaliteli çay filizlerinden derleyerek evinize getiren Çaykur ambalaj konusunda da cömert davranmıştır. Silindir kutuda satışa sunulan çayın kullanımı ve saklaması kolaydır. Silindir kutudan dilediğiniz ölçeğe göre çıkartıp demlediğiniz çayı tekrar kutusunda kapalı hâlde bırakabilirsiniz. Özel bir kap almanıza gerek yoktur. Hazır kabıyla satışa sunulur ve güvenli koruma sağlar. Sıcak içecekler reyonunun çay bölümünde yer alan Çaykur yaprak yeşilçay 150 gr ürünü için tek yapmanız gereken yeşil çayları sepetinize eklemektir.

 

İçindekiler Bilgisi
Yeşil Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Nem ve harici kokulardan etkilenmeyecek şekilde muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
DEMLİKTEKİ KAYNAMIŞ SUYA HER BİR BARDAK İÇİN 1 ÇAY KAŞIĞI ÇAYKUR YEŞİL ÇAY KONULUR.YAKLAŞIK 3-4 DK BEKLETİLİR.İSTEĞE GÖRE TATLNDIRICI İLAVE EDİLEBİLİR.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
 ÇAY İŞLETMLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ-Müftü Mah. Menderes Bulvarı 53080 - RİZE

İşletme Kayıt No
TR-53-K-000228

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız