Paşabahçe Enoteca Beyaz Şarap Bardak 2'li #30030680 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Enoteca Beyaz Şarap Bardak 2'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
299,90 TL 189,99 TL

94,99 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
44238 Enoteca Beyaz Şarap Bardak 63

Paşabahçe Enoteca Beyaz Şarap Bardak, klasik formu ve şık duruşu ile keyifli anlarınıza ortak olmaya hazır! Siz de kendinizi bir kadeh şarapla ödüllendirdiğiniz anlarda, sevdiklerinizle anılar biriktirirken konforlu içimi estetik ile bir araya getiren Paşabahçe Enoteca Beyaz Şarap Bardak'ı tercih edebilirsiniz.

Beyaz şarap kadehlerinin yuvarlak hatları hafif uzayan gövde ile bir araya getiren doğasını en iyi şekilde yansıtan Paşabahçe Enoteca Beyaz Şarap Bardak, ince ve zarif gövdesinden rahatlıkla kavranabilir. Gövdesi el ile şarabın temasını en aza indirerek ısıyı optimum düzeyde tutabilmek için özenle boyutlandırılan Paşabahçe Enoteca Beyaz Şarap Bardak, şarabın tadını en iyi şekilde almanızı sağlar. Kalın camlı yuvarlak ayak, Paşabahçe Enoteca Beyaz Şarap Bardak'ın konumlandırıldığı yüzeyde dengede durmasını kolaylaştırır. Kaliteli cam yüzeyi beyaz şarabın berraklığını ortaya çıkarır. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız