Scotch Brite Sil Süpür #30097207 | CarrefourSA

Scotch Brite Sil Süpür

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
713,75 TL

Sb Sil Süpür Set

Temizlik ürünleri reyonunda birbirinden pratik ve etkili ev temizleme aparatları sizler için sunuluyor. Sb sil süpür set her bakımdan avantajlı bir set olarak sizlere zemin temizliğinde pratik işlem yapma şansı sunuyor. Sil süpür set adından da anlaşılacağı gibi işiniz bittikten sonra çöpe atılacak tarzda bezlerle temizlik işlemlerini yerine getirir. Ev hanımlarının günlük temizlik işlemleri uzun sürmektedir. Bu işlemlerin daha kısa sürede tamamlanması için sil süpür setler üretilmiştir. Setin kullanım kolaylığı sağlayan sopası rahatça her yöne dönmektedir. Kullanımı kolay ve hafiftir. Silme işlemi için gerekli olan bezleri tek seferde kullanıp atmanız gerekir. Her seferinde yeni bir bez takarak bez yıkama zorluğundan kurtulmuş olursunuz. Ürünü kullanmak için elektriğe gerek yoktur. Bu nedenle ev ekonomisine önem verenlerin tercih ettiği bir süpürme setidir. Statik elektrikle yani süpürme sırasında oluşan elektrikle çalışır. Böylece yerlerde görüntü kirliliği yapan tüm tüy ve tozları kolayca çeker. CarrefourSA reyonlarında yerini alan sil süpür setleri hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ev temizlik ürünleri arasında yer alan Sb sil süpür set için ilgili reyonlardan satın alma işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız