U Green Clean Baby Emzik, Biberon Ve Oyuncak Temizleyici 500 Ml #30206557 | CarrefourSA
Marka: U GREEN

U Green Clean Baby Emzik, Biberon Ve Oyuncak Temizleyici 500 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
115,95 TL

U Green Clean Baby, bebeklerinizin ve çocuklarınızın bakteri ve mikroplardan korunması için biberon temizleyicisi içerdiği doğal formüller sayesinde hastalıklara engel olur. Temizlenmesi istenen yüzeye güvenle uygulanır ve mikropları arındırırarak temizler. Üretiminde kullanılan bitki özleriyle ekolojik, doğa dostu ve güvenli temizleme ayrıcalığı sunar.

Doğa Dostu Temizleyici Green Clean Baby 

U Green Clean, kullandığı formülasyonlar sayesinde ekolojik dengeyi korumayı amaçlar. Ekolojik dengenin korunması için bitki özlerinden yararlanan oyuncak temizleyicisi zararlı maddeler içermez. Oyuncakları, emzikleri ve biberonları temizlenmesinde bitkisel özleriyle doğal çözüm sunar. Özellikle çocuklardaki bağışıklık sisteminin henüz gelişmediği dönemlerde kullanılması, mikropları ve bakterileri engeleyerek etkisiz hale getirir.

U Green Clean Baby Nasıl Kullanılır?

Emzik, Biberon ve Oyuncak temizleyici biberonlarda, bebek mama kaplarında, oyuncaklarda, emzik ve suluk gibi eşyaların temizliği için bitki özlerinden özel olarak üretilerek, koruma sağlamakta. Önlem amaçlı da kullanabilirsiniz. U Green Clean Baby Emzik, Biberon ve Oyuncak ürününü, Bebek Çamaşırı Deterjanları reyonunda bulabilirsiniz. Hijyen ve temizlik sunan temizleyiciyi isterseniz tek tıkla online sipariş vererek veya kapıda nakit ödeme, kredi kartı ile ödeme seçeneklerinden yararlanarak hemen satın alabilirsiniz. 

 

 

30206557

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız