PIRELLI 285/40 R20 108V XL SCORPION WINTER OTO KIŞ LASTIĞI (ÜRETIM: 2022, 21.HAFTA) #30411434 | CarrefourSA
Marka: PIRELLI

PIRELLI 285/40 R20 108V XL SCORPION WINTER OTO KIŞ LASTIĞI (ÜRETIM: 2022, 21.HAFTA)

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Baroto tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo

SUV, 4x4 ve CUV araçlar için üretilen Pirelli Scorpion Winter tasarlanırken özellikle premium segmentteki araçlara odaklanılmıştır. Pirelli Scorpion Winter; karlı, ıslak ve kuru zeminlerde maksimum stabiliteyi garanti ederek sürücülere üst düzey sürüş güvenliği sağlamaktadır. Pirelli Scorpion Winter, karlı zeminlerde fren performansı, çekiş gücü ve manevra kabiliyeti açısından sınıfının en iyileri arasındadır. Kuru ve ıslak zeminlerde ve düşük hava sıcaklıklarında üst düzey fren performansı ve manevra kabiliyeti sunmaktadır. Düşük yuvarlanma direnci ile yakıt tasarrufu sağlamaktadır ve düşük gürültü seviyelerine sahiptir. Pirelli Scorpion Winter’ın özel yönlü deseni, kış aylarının tüm koşullarında fren mesafelerini kısaltmaktadır. Bunun yanı sıra; virajlarda, dar geçitlerde, engelli ve zikzaklı yolarda çekiş gücünü arttırmaktadır. Pirelli Scorpion Winter, bu sayede üstün manevra kabiliyeti ve yüksek viraj performansı sergilemektedir. Pirelli Scorpion Winter’ın yenilikçi karkas yapısı, kuru zeminlerde direksiyon hareketlerine hızlı ve doğru tepki vererek sportif performans sergilemesini sağlamaktadır.

Taban Genişliği:285 Üretim Yılı:2022 Ürün:Lastik Kesit Oranı:40 Marka:Pirelli Mevsim:Kış Desen:Scorpion Winter Ebat:285/40R20 Hız Sınıfı:V Jant Çapı:20 Yük Endeksi:108 Yük/Hız Endeksi:108V Gürültü Seviyesi:75 Islak Zeminde Kavrama:B Lastik Alt Kategorisi:4x4 / SUV Yuvarlanma Direnci:D Ekstra Yük (XL):XL

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız