Tropicana Portakal Nektarı Tetra 1 lt #30126153 | CarrefourSA
Marka: TROPICANA

Tropicana Portakal Nektarı Tetra 1 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tropicana Portakal 1 lt
Yüzde 100 meyve suyu içeren Tropicana Portakal 1 lt, evde sıkılmış taze portakal suyu lezzetini CarrefourSA reyonları portakal suyu bölümünden damak tadınıza sunuyor. Zengin vitamin ve mineral içeriği ile öne çıkan meyve suyu, sevilen portakal lezzetini en doğal hali ile evlerinize getiriyor.
Verimli topraklarda, özenle yetiştirilen portakalların harmanlanmasından elde edilen ürün, günün her saati yemeklerin yanında veya ara öğün olarak rahatlıkla tüketilebiliyor. Hem kendinizin hem de ailenizin beslenmesinde güvenle kullanabileceğiniz meyve suyu, formuna dikkat edenler ve sağlıklı beslenmeye özen gösteren genç-yaşlı herkesin tercihi oluyor. 1 litrelik ambalajında sunulan portakal suyu lezzeti, evde, işte, okulda tüketmek için oldukça pratik bir seçenek oluyor.
İçeriğinde bol miktarda C ve B vitamini ile yüksek oranda antioksidan bulunan portakal; bağışıklık sistemini destekliyor, serbest radikallerin verdiği hasarlardan cildi korumaya yardımcı oluyor. Lif oranı yüksek meyve, bağışıklık sistemini güçlendirmeye ve sindirim sistemini korumaya yardımcı özellikleri ile de öne çıkıyor. Hem lezzetli hem de yüzde 100 portakal nektarı içeren ürün, 1 litrelik sağlıklı tetrapak ambalajında sizlere sunuluyor. Ayrıcalıklı ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız