3 Taş #30217976 | CarrefourSA

3 Taş

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
15,00 TL

3 Taş

Mutlu ve kendine güvenen çocukların yetişmesine katkıda bulunmak amacı ile yayın hayatına başlayan 3 Taş, uzmanların denetiminde hazırlanır. Doğan Egmont Yayıncılık tarafından 2018 yılında aylık olarak yayınlanmaya başlayan 3 Taş dergisi, birbirinden eğlenceli ve eğitici içerikleri ile çocukların iyi vakit geçirmesini sağlar.

Ana temaları sevgi, bilgi ve oyun olan 3 Taş; 3-7 yaş arası, okul öncesi eğitim çağındaki çocuklara hitap eder. İçeriğindeki eğitici öyküler, zeka oyunları ve bulmacalar aracılığıyla çocukların duygusal, sosyal ve bilişsel gelişimlerine destek olur.

Yaklaşık 40 sayfadan oluşan 3 Taş, çocuklara okuma alışkanlığı kazandırarak kelime haznelerini genişletmeyi amaçlar. Düşünme, hayal kurma, problem çözme gibi becerilerin gelişmesine katkı sağlar.

Her ay düzenli olarak yayınlanan 3 Taş dergisini takip ederek, çocuğunuzun eğlenirken öğrenmesine ve temel becerileri kazanmasına yardımcı olabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız