7600 Kahve Alone Sırt Çantası #30283547 | CarrefourSA
Marka: ALONE

7600 Kahve Alone Sırt Çantası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
7600 Kahve Alone Sırt Çantası

Alone 7600 Kahve Sırt Çantası, sade ve modern tasarımı ile kendine hayran bırakıyor! %100 pamuktan elde edilen hafif kırçıllı kumaşı insan sağlığına zararlı hiçbir bileşen içermeyen yapısıyla da kullanıcıların gönlünü rahatlatıyor. Siz de şık tasarımı geniş hacimle buluşturan Alone 7600 Kahve Sırt Çantası'nı okulda, günlük aktivitelerde ve seyahatlerde rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz.

Alone 7600 Kahve Sırt Çantası'nın iki büyük bölmesi var. Bu bölmelerden birinin içi farklı kırtasiye malzemelerini ve kişisel eşyaları düzenli bir şekilde yerleştirebilmeniz için değişen boyutlarda ceplere bölünmüş. Ayrıca Alone 7600 Kahve Sırt Çantası'nın ön tarafında dikdörtgen formlu, daha küçük bir göz de yer alıyor. Bu haliyle oldukça geniş bir depolama alanı sunan Alone 7600 Kahve Sırt Çantası; ayarlanabilir kayışları, elde taşıma imkanı sunan sapı, omuzlara yükü eşit şekilde dağıtan tasarımı ve sırt bölgesinde hava geçirgenliği sağlayan airdraft sistemi ile ergonomik kullanım imkanı sağlıyor.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız