7603 Kırmızı Alone Sırt Çantası #30283550 | CarrefourSA
Marka: ALONE

7603 Kırmızı Alone Sırt Çantası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
7603 Kırmızı Alone Sırt Çantası

Fonksiyonelliği ve kalpleri ısıtan kırmızı rengiyle öne çıkan Alone 7603 Kırmızı Sırt Çantası’nı yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz!

Fermuarlarla 3 ana bölmeye ayrılan Alone 7603 Kırmızı Sırt Çantası; 20 kilogramlık yük taşıma kapasitesi, 47x32x18 cm’lik ölçüleri ve yan cepleri ile geniş bir kullanım alanı sunuyor. İç, dış ve özel bölmeleri ile düzen sağlayan Alone 7603 Kırmızı Sırt Çantası, her yerde en büyük yardımcınız olacak. Hafif yapısı, yükü dengeli şekilde dağıtan omuzlukları ve ayarlanabilir kayışlarıyla ortopedik bir kullanım vadeden Alone 7603 Kırmızı Sırt Çantası, hava akımını sağlayan airdraft sistemi ile terlemeyi önlüyor. El tutma yeri ile elde taşıma imkanı da veren Alone 7603 Kırmızı Sırt Çantası’nı, %100 organik pamuklu silinebilir kumaşa sahip olması ve sağlığa zararlı hiçbir kimyasal madde içermemesi sayesinde güvenle kullanabilirsiniz.

Şıklığı ve rahat kullanımıyla beğenileri toplayan Alone 7603 Kırmızı Sırt Çantası'nı hemen güvenle ve keyifle kullanmaya başlayabilirsiniz!

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız