8580 Mor Alone Beslenme Ve Kalemlik Takım Sırt Çantası #30283541 | CarrefourSA
Marka: ALONE

8580 Mor Alone Beslenme Ve Kalemlik Takım Sırt Çantası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
8580 Mor Alone Beslenme Ve Kalemlik Takım Sırt Çantası

Alone 8580 Mor Beslenme ve Kalemlikli Sırt Çantası Takımı, göz alıcı rengi ve maksimum konfor sunan özel dizaynı ile hem çocukların hem de ebeveynlerin beğenisini kazanıyor. Siz de farklı kalemlik, beslenme çantası ve sırt çantasını bir araya getirerek size ekonomik bir çözüm sunan Alone 8580 Mor Beslenme ve Kalemlikli Sırt Çantası Takımı'nı çok seveceksiniz!

Alone 8580 Mor Beslenme ve Kalemlikli Sırt Çantası Takımı'nın en önemli özelliklerinden biri ürünlerin özel kumaşı. %100 pamuklu bu kumaş su geçirmez ve leke olduğunda çok rahat bir şekilde silinebilir. Üstelik kumaşın kazalar sonunda oluşan ufak delikleri kendi kendine tamir etme özelliği bulunur. Bunun yanında Alone 8580 Mor Beslenme ve Kalemlikli Sırt Çantası Takımı'nın sırt çantası ergonomik kullanım sunduğu için çocukları yormaz. Yükü eşit bir şekilde omuzlara dağıtan tasarımı ve sırt bölgesinde hava geçirgenliği sağlayan airdraft teknolojisi gün boyu konfor sunar. 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız