8584 Mürdüm Alone Sırt Çantası #30283555 | CarrefourSA
Marka: ALONE

8584 Mürdüm Alone Sırt Çantası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
8584 Mürdüm Alone Sırt Çantası

Hem geniş hacimli hem de ne kadar dolu olursa olsun sırtı ve omuzları rahatsız etmeden, konforlu bir şekilde taşınacak bir çanta arıyorsanız tercihinizi Alone 8584 Mürdüm Sırt Çantası'ndan yana yapabilirsiniz. 46x34x19 santimetre boyutları ve dayanıklı kumaşıyla 20 kilograma kadar yük taşıyabilen Alone 8584 Mürdüm Sırt Çantası, Alone mühendisleri tarafından geliştirilen sistemler sayesinde ergonomik kullanım imkanı tanıyor. Yükü omuzlara eşit dağıtıyor ve hava geçirgenliği sağlayarak terleme ihtimalini düşürüyor.

3 büyük fermuarlı bölmesi bulunan Alone 8584 Mürdüm Sırt Çantası, size oldukça geniş bir depolama hacmi sunuyor. Gözlerin içerisindeki özel cepler eşyaların birbirine karışmadan, düzenli bir şekilde taşınmasına yardımcı oluyor. İki tarafında büzgülü suluk cepleri bulunan Alone 8584 Mürdüm Sırt Çantası, size ihtiyacınız olan her şeyi her zaman yanınızda taşıma şansı tanıyor. Silinebilir kumaşı ile rahatlıkla temizlenebilen Alone 8584 Mürdüm Sırt Çantası, ayarlanabilir askıları ile de kişiye özel olarak boyutlandırılabiliyor. 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız