8802 Mor Alone Sırt Çantası #30283512 | CarrefourSA
Marka: ALONE

8802 Mor Alone Sırt Çantası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
8802 Mor Alone Sırt Çantası

Geniş iç hacmi, ayarlanabilir kayışları ve yumuşak sırt desteğiyle Alone 8802 Mor Sırt Çantası'nı çok beğeneceksiniz! 

Sıvı geçirmeyen kumaşıyla kolaylıkla temizleyebileceğiniz Alone 8802 Mor Sırt Çantası, sağlığa zararlı herhangi bir madde içermez. Alone 8802 Mor Sırt Çantası; üç adet ana fermuarlı bölmesi, bir adet pratik kullanım için tasarlanmış ön cebi ve mataralarınızı koyabileceğiniz fileli yan gözleriyle geniş bir taşıma kapasitesi sunar.

Sırt kısmında bulunan yumuşak desteğiyle hava geçirgenliği sağlayan Alone 8802 Mor Sırt Çantası'nın özel olarak tasarlanan omuzluğu sayesinde taşıdığınız ağırlık her iki omzunuza eşit olarak dağıtılır. Alone tarafından fermuar açma kapatma, sürtünme ve 20 kg ağırlık testinden geçirildikten sonra size sunulan Alone 8802 Mor Sırt Çantası hem günlük hayatınızda hem de seyahatlerinizde konforlu ve rahat bir kullanım sunarak vazgeçilmeziniz olur!

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız