8806 Mavi Alone Sırt Çantası #30283521 | CarrefourSA
Marka: ALONE

8806 Mavi Alone Sırt Çantası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
8806 Mavi Alone Sırt Çantası

Alone 8806 Mavi Sırt Çantası hem şık hem de kullanışlı bir ürün arayanların favorisi olacak! Mavinin iki farklı tonunu sarının canlı rengiyle bir araya getiren Alone 8806 Mavi Sırt Çantası, hacmi en verimli haliyle kullanıma sunan ve rahat taşıma sağlayan tasarımı ile gönülleri fethediyor. 

Alone 8806 Mavi Sırt Çantası; 20 kilograma kadar yük taşıyabilen, ayarlanabilir askıları sayesinde kişiye göre özelleştirilebilen, tutma sapı ile elde taşınabilen, iki büyük bir de küçük fermuarlı göze ve suluk bölmesine sahip bir ürün. Sağlığa zararlı kimyasallar içermeyen özel kumaşı, rahat bir şekilde silinerek temizlenebiliyor. Sırt ve omuz bölgesinde yükü en doğru şekilde dağıtan tasarımı, sırtta çanta taşımayı çok kolaylaştırıyor. Siz de farklı ürünleri rahat bir şekilde yerleştirebileceğiniz fonksiyonel bölmeleri ile eşyalarınızı düzenli bir şekilde yanınızda taşımanıza olanak tanıyan Alone 8806 Mavi Sırt Çantası'nı hemen sepetinize ekleyebilirsiniz. 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız