8807 Siyah Alone Sırt Çantası #30283525 | CarrefourSA
Marka: ALONE

8807 Siyah Alone Sırt Çantası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
8807 Siyah Alone Sırt Çantası

Ön tarafı çapraz dikiş detaylarıyla süslenerek oldukça şık bir duruşa kavuşturulan Alone 8807 Siyah Sırt Çantası, sunduğu geniş iç hacmi ve ergonomik tasarımı ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Siz de Alone 8807 Siyah Sırt Çantası'nı isterseniz okul çağındaki çocuklarınız için isterseniz de günlük hayatta kullanmak için tercih edebilirsiniz.

Alone 8807 Siyah Sırt Çantası, 3 büyük fermuarlı gözü sayesinde ihtiyacınız olan her şeyi yanınızda taşımanızı sağlar. Verimli kullanım için özel olarak bölmelere ayrılan iç hacmi; eşyaların karışmadan, düzenli bir şekilde taşınmasına yardımcı olur. Öndeki saklı minik bölmesi her zaman elinizin altında durmasını istediğiniz eşyalara kolaylıkla ulaşmanıza imkan tanır. Sırt ve omuz bölgesindeki yükü azaltan tasarımı ve ayarlanabilir askıları ile maksimum taşıma konforu sunan Alone 8807 Siyah Sırt Çantası, airdraft sistemiyle hava akışı sağlayarak ferah ve rahat bir kullanım vadeder.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız