9310 Laci Alone Termos Ve Beslenme Çantası #30283563 | CarrefourSA
Marka: ALONE

9310 Laci Alone Termos Ve Beslenme Çantası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
64,15 TL

9310 Laci Alone Termos Ve Beslenme Çantası

Alone 9310 Lacivert Termos ve Beslenme Çantası, çocuklarının her zaman ev yapımı ve sağlıklı yiyecekler tüketmesini isteyen ebeveynlerin favorisi! İç kısmı termal folyo ve su geçirmez asetat ile kaplı olan Alone 9310 Lacivert Termos ve Beslenme Çantası, içerisine yerleştirilen gıdaların ısısını 8 saate kadar korur. İçi ve dışı nemli bir bezle rahatlıkla silinebilen Alone 9310 Lacivert Termos ve Beslenme Çantası, hijyenik ve güvenli bir kullanım sunar.

Siz de ürünlerin ısısını koruma özelliği bulunan Alone 9310 Lacivert Termos ve Beslenme Çantası'nda bebeğiniz için hazırladığınız mamaları ve anne sütünü taşıyabilirsiniz. Hem omuzda taşıma imkanı tanıyan uzun askısı hem de elle tutma yeri ile konforlu kullanım sunan Alone 9310 Lacivert Termos ve Beslenme Çantası ile çocuklarınızın okulda ve ev dışı aktivitelerinde taze yemeklerle beslenmesini sağlayabilirsiniz.  

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız