Ankara Bamya Makarna 500 g #30097642 | CarrefourSA

Ankara Bamya Makarna 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Ankara Bamya Makarna 500 g

Yılların tecrübesiyle üretilen ve her bir tanesinde Anadolu buğdayının tadını, kokusunu hissettiren Ankara Bamya Makarna 500 g farklı çeşitleri denemeyi sevenler için geliyor.
Hamurunun kesilme şekli bir bamyanın kesilmiş haline benzeyen gıda, orijinal ve farklı biçimsel özelliği ile dikkat çekiyor. Ailedeki herkesin, özellikle de çocukların bamya makarnanın eğlenceli şeklini beğenmeleri, onların, faydalı besini severek tüketmelerini sağlıyor. Günümüzde klasik bir hale gelen Nuh'un Ankara Makarnası, Anadolu durum buğdayından üretilen unun tadını ve doyumsuz lezzetini sofralarınıza yansıtıyor. Bamya şeklindeki taneleri, kıymalı iç hazırlayıp mantı gibi üzerine yoğurt dökerek servis edebilirsiniz. Özellikle kalabalık sofralarda bir paketin tamamını pişirmeniz tavsiye ediliyor. Ürün, kaynayan tuzlu suyun içine atarak yaklaşık 10-12 dakika kadar pişirmeniz halinde en uygun kıvama ulaşıyor. Kısık ateşte az suyla haşlarsanız makarnanız daha lezzetli oluyor. Piştikten sonra önceden hazırladığınız farklı sos çeşitleriyle keyifle yenebiliyor. Yoğurtlu, domates soslu, kaşar peynirli olarak hazırlanabildiği gibi tavuk sote veya salçalı biftek yanına da çok sevilerek yeniliyor. Yemek yapmaya vaktiniz kalmadığında hemen haşlayıp sofraya getirebileceğiniz ürün, tereyağ ve yumurtalı bir sosla bile çabucak harika bir lezzete kavuşuyor. CarrefourSA Makarna reyonunda sunulan ürünü satın almak için hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.
Ürün Kodu: 57506
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız