Arko Nem Günlük Soft Touch 300 ml #30108833 | CarrefourSA
Marka: ARKO

Arko Nem Günlük Soft Touch 300 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Arko Nem Günlük Soft Touch 300 ml

Arko Nem Günlük Soft Touch 300 ml yeni hızlı emilen formülü ile ciltte yaplı bir his bırakmadan nemlendirme sağlar. Derinlemesine günlük bakım yapan Arko nem, içerdiği Aqua mineralleri sayesinde cildinizin gün boyu ihtyiaç duyduğu nemi geri kazandırır. Cilt bakımında klasikleşen markalardan olan Arko, yoğun formülü ile kurumuş ve nemsiz kalmış el, vücut ve yüz bakımı için ideal bir üründür. Pratik ve şık ambalajı ile dikkat çeken ürün, rahatlıkla taşınabilir özelliğe sahiptir. İçerdiği E vitamini ve aqua mineraller ile hassas ve kuru ciltlerde bile etkili nemlendirme sağlamaktadır. Kolayca emilen hafif formülü ile yoğun nemlendirme sağlarken yağlılık hissi bırakmaz.

Her cilt tipi için uygun olan ürün dermatolojik testlerden geçmiştir. Ferah ve temiz kokusu ile duyuları harekete geçiren krem kokusuna sahiptir. 24 saate kadar etkili nemlendirme sağlar, derinlemesine bakım yapar. Ürünün kullanım şekli ise temiz ve kuru cilde ihtiyaç duyduğunuz an bir miktar alarak yediriniz. El, vücut ve yüz bölgesinde kullanılabilir. Ürünü CarrefourSA kişisel bakım reyonlarının bakım ürünleri ve epilasyon kategorisinde bulabilir, tek bir tık ile hemen sipariş verebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız