Aroma Portakal Nektarı 1 lt #30088907 | CarrefourSA
Marka: AROMA

Aroma Portakal Nektarı 1 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Aroma Portakal Nektarı 1L Tetra

 

En sağlıklı içeceklerin başında kuşkusuz ki meyve suları bulunmaktadır. Bu gıdalar bol vitaminli içerikleri sayesinde özellikle çocuk, bebek ve gençlerin gelişiminde oldukça etkilidir. Portakal meyvesinin ise saymakla bitmeyecek olan faydalarına yemekten hoşlanmayan tüketiciler için kısa yoldan ulaşmak için Aroma markalı, Aroma Portakal Nektarı 1L Tetra ürünü sizleri beklemektedir.

Aroma Portakal Nektarı 1L Tetra, en taze portakalların mevsiminde toplanarak ve Aroma markası güvencesinde entegre fabrikalarında sıkılması sureti ile işlenerek sizlere sunulur. Katkı, koruyucu maddesi ve renklendirici içermeyen %100 vitamin deposu olarak 1 litreye sığdırdı. Kolay açılıp kapanabilen kapak yapısı ile istediğiniz kadar meyve suyunu içip kapağını kapatıp gerisini başka bir zamana saklayabilirsiniz.

Mevsim geçişleri, çetin kış günleri, çevrede bulunan binlerce mikroptan korunmanın en kolay ve hızlı yolu tartışmasız ki meyvelerden alacağımız vitaminlerdir. Bu nedenle uzmanların da tavsiye ettiği gibi sık sık meyve suyu tüketilmelidir. Her yaş grubunun tüketmesine uygun olan ürüne marketlerinizden ulaşabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Aroma markalı meyve suyu ürünlerine kolaylıkla ulaşabilir ve onları satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında içecekler bölümünde bulunan portakal suyu reyonunda Aroma marka meyve suyu seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız