ARTDECO AKRİLİK B 500 ML DOMTS KIRMIZI #30308026 | CarrefourSA
Marka: ARTDECO

ARTDECO AKRİLİK B 500 ML DOMTS KIRMIZI

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Gençay Ofis Kırtasiye tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo

Kalitesi ile sanatseverlerin en cok tercih ettigi urunlerden olan Artdeco akrlik boyalar, renk secenekleri ile sizlere geniş bir yelpaze sunar.  Tum sanat dalları icin kullanım imkanı vardır. Hobilerinizi icin pratik ve etkili bir kullanım sunar. Her zemin icin kullanışlı olması urunu tum sanat dalları icin kullanma imkânı verir. Artdeco, sadece hobiler icin degil profesyonel sanatcıların da tercih ettigi bir markadır. Ortucu ve homojen yapısı profesyonel olarak boyama yapma imkânı tanır. Her yaştan insan akrilik boya kullanarak hayal gucunu renklerle ortaya koyabilir. 

Canlı ve Uzun Omurlu Renkler

·         Artdeco, insan saglıgını on planda tutarak boya uretimi gercekleştirir. Urun iceriginde hicbir şekilde toksik madde barındırmaz.

·         Homojen bir karışımdan oluşan boya, ortucu ozellige sahiptir. 

·         Boyanın kuruma hızı oldukca iyidir. Farklı bir renge geciş yapmak icin beklemenize gerek kalmaz. Kuruma suresini uzatmak icin jel kullanımına da uygun bir yapısı vardır.

·         Akrilik boya sudan etkilenmez. Eserlerinizi tamamladıktan sonra su ile temasında bozulmalar gozlemlenmez.

·         Tum zeminler icin uygundur. Bu da size farklı sanat dallarında da akrilik boyayı kullanma imkânı verir. 

·         Urun, inceltmeler icin jel seyreltici kullanımına uygundur. İnce bir boya yapısı icin su da kullanılabilir. 

En Cok Tercih Edilen Boya Markası Artdeco

Artdeco, sanatseverlerin en cok tercih ettigi boya markası. İstanbul merkezli olan Lisans Kırtasiye tarafından ulkemizde satışı gercekleştirilen Artdeco markası, geniş renk skalası ile her yaştan insana hitap eder. 1993 yılında sanatseverler ile buluşan marka kısa zamanda geniş bir kitleye hitap etmeyi başarmıştır. Ozellikle doga dostu oluşu ve EN-71 normlarına uygun bir uretiminin olması ile daha cok tercih edilen bir boyadır. Lisans Kırtasiye 100’den fazla renk secenegini sizlere sunar. Markanın yıllık olarak kapasitesi 6.000.000’dan fazla şişe dolumu olarak, her gecen gun artmakta. Talepleri karşılamak icin Lisans Kırtasiye, yurt dışında da pek cok fuara katılarak kendini geliştirmeye devam eder. İnovasyon odaklı marka yenilikleri takip eder ve size en iyi hizmeti vermek icin Ar-Ge calışmaları yapar. Markaya olan talep her gecen gun daha da artmakta. 

Profesyonel Sanatcıların Tercihi Akrilik Boya

Akrilik boya profesyonel sanatcıların tercih ettigi kaliteye sahip. Homojen yapısı eserlerinizi boyarken rengin gorundugu gibi zemine aktarılmasını saglar. Su bazlı bir boya oluşu da daha kolay bir boyama imkânı verir. Sadece profesyonel sanatcılar degil başlangıc seviyesinde olan kişiler icin de uygun bir kullanıma sahiptir. Urun, eserlerinizi gercekleştirirken boya akması, renklerin birbirine karışması gibi riskli durumlara sebep olmaz. Hızlı bir şekilde kurur ve işlerinizi kolaylaştırır. Akrilik boya kullanarak boyadıgınız zeminler ekstra dayanım kazanır. Zemine darbe uygulandıgında boyada catlama gorulmez. Akrilik boya temizligi ile de kolaylık sunar. Kıyafetlerinizden ya da cildinizden boyayı cıkarmak icin nemli bez ile temizlik uygundur. Boyama işlemini yaparken, hata yaptıgınızda boya kurumadan su ile mudahale ederek hatayı duzeltme imkânı verir. Fırca, sunger ve spatula gibi farklı yardımcı materyallerin tumu icin uygun kullanıma sahiptir. Boya, bu materyaller uzerinden de su yardımı ile kolaylıkla temizlenir. 

Akrilik Boya Kullanım Onerileri

 Akrilik boya kullanırken ortamın sıcaklıgına dikkat edilmelidir. Cok sıcak ortamlarda boya gevşer, homojen yapısını kaybeder. Cok soguk ortamlarda ise boya icerisinde kuruluk ve catlaklar meydana gelir. Akrilik boya kullanımı icin oda sıcaklıgı uygundur. Akrilik boya seyrelticiler ile inceltilebilir ozellige sahiptir. Urun, inceltici uygulandıgında homojenligini kaybetmez. Boyayı seyreltmek icin su da size yardımcı olacaktır.



Artdeco kalitesiyle uretilen akrilik boya, sanatseverlerin en begendigi urunler arasında yer alıyor. Ustun kalitesiyle ovgu toplayan Artdeco Akrilik Boya 140 mI Pastel Turuncu ,her turlu ahşap, cam, masif ve karton zemine kolayca uygulanabiliyor. Saglıga zarar vermeyen toksik maddeler barındırmaması sayesinde cocuklarınızın da guvenle tercih edebilecegi urunler arasında yer alan akrilik boya, kaliteli yapısı ve uzun kullanım omruyle tum sanat ve hobi etkinliklerinde kullanılabiliyor. Artdeco tarafından uretilen 100den Fazla renk seceneginden biri olan akrilik boya, hayatınıza renk katmanın en saglıklı ve guvenli yollarından birini sunmasıyla da ovgu topluyor.

Artdeco Akrilik Boya, su bazlı olması sayesinde saglıga zararlı hicbir madde icermiyor ve kurumadan mudahale edildigi surece once her turlu yuzeyden su yardımıyla kolayca cıkabiliyor.

Kolay ve hızlı kuruma ozelligine sahip olan akrilik boya, sanat calışmanızı tehlikeye atan uzun ve yorucu bekleme suresini kısaltarak calışma guvenliginizi artırıyor.

Kuruduktan sonra son derece guclu ve dayanıklı bir yapı kazanan urun, uygulandıgı yuzeyde darbelere, duşmelere ve suyla temasa karşı yuksek bir dayanıklılık gosteriyor.

Her turlu yuzeye fırca, sunger, spatula yardımıyla kolayca uygulanabilen akrilik boya, homojen yapısı sayesinde hicbir noktada topaklanma oluşturmuyor ve calışmanızı riske atmıyor.

Başka katkı maddeleriyle karıştırılmaya uygun bir yapı iceren boya, kullanılan inceltici ve seyrelticilerle birlikte yogunlugunu degiştirerek dilediginiz formu kolayca kazanabiliyor.

Teknik Detayları

Urun Tipi: Akrilik Boya

Urun Rengi: Pastel Turuncu

Urun Hacmi: 500 ml

Urun Yapısı: Su Bazlı

Doga Dostu Ozellik: Var

Artdeco Hakkında

Lisans Kırtasiye tarafından kurulan Artdeco, Turkiyenin en onemli sanat malzemeleri ureticileri arasında yer alıyor. El sanatlarının her alanına destek verme gayesiyle yola cıkan marka, boyaları ve sanat ekipmanlarıyla dunya capında bir kalite sunarken cok sayıda sanatcı, ogrenci ve hobisever tarafından da sıklıkla tercih ediliyor.

 

- 500ml pet şişe

- Artdeco Yeni Formul akrilik su bazlı boyalardır

- Tuval, kagıt, ahşap, seramik, polyester gibi bir cok yuzeye uygulanabilir.

- Su bazlıdır ve ortucudur.

- Boyama işleminde kullanılan fırca, spatul, sunger gibi malzemeler su ve sabunla rahatca temizlenir.

- Saglıga zararlı madde icermez.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız