Barbie Beslenme Çantası Salto Dreamhouse Jean #30283583 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbie Beslenme Çantası Salto Dreamhouse Jean

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Barbıe Beslenme Çantası Salto Dreamhouse Jean

Barbie Salto Jean Dreamhouse Beslenme Çantası; pembe renkli kaliteli kumaşı kot detaylar ve eğlenceli desenlerle süsleyerek herkesin beğenisini kazanıyor! Minik kızların sevgisini ve ebeveynlerin güvenini kazanan Barbie Dreamhouse Beslenme Çantası konforlu bir taşıma deneyimi vadediyor. Siz de çocuklarınızın okulda ve ev dışı aktivitelerde kullanabileceği harika bir beslenme çantası arıyorsanız Barbie Dreamhouse Beslenme Çantası'nı tercih edebilirsiniz. 

Barbie Dreamhouse Beslenme Çantası'nın hem ayarlanabilir bir omuz askısı hem de elde tutma sapı var. Böylece çocuklara taşıma kolaylığı ve konfor sunuyor. Tamamen fermuarlı yapısı ile rahatlıkla açılıp kapanabilen Barbie Dreamhouse Beslenme Çantası, geniş iç hacmiyle de çocuğunuzun günlük öğünlerini her an yanında taşımasını sağlıyor. Siz de minik kızınızın keyifle kullanacağı Barbie Dreamhouse Beslenme Çantası'nı hemen sepetinize ekleyerek çocuğunuza çok şık bir hediye verebilirsiniz. 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız