Barbıe Kalem Çantası Salto Dreamhouse Jean #30283584 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbıe Kalem Çantası Salto Dreamhouse Jean

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Barbıe Kalem Çantası Salto Dreamhouse Jean

Her şeyin en iyisini sunmak istediğiniz tatlı kızınıza çok seveceği bir kalem çantası hediye etmek ister misiniz? O zaman hemen Barbie Salto Jean Dreamhouse Kalem Çantası'nı hemen sepetinize eklemelisiniz! 

Barbie Dreamhouse Kalem Çantası; iki büyük fermuarlı bölmesi bulunan, dikdörtgen şeklinde bir ürün. Bu sayede farklı boyutlarda kırtasiye malzemesinin ve çeşitli kalemlerin rahatlıkla taşınmasına imkan tanıyan Barbie Dreamhouse Kalem Çantası'nın yan tarafında minik bir tutma sapı da bulunuyor. Böylece minikler çok sevdikleri kalem çantasını her zaman yanında taşıyabiliyor. Pembe rengin ve kot kumaşın hoş bir uyum yakaladığı Barbie Dreamhouse Kalem Çantası'nın ön yüzündeki Barbie figürü ve eğlenceli desenleri ise görenlerin içini açıyor. Siz de çocuğunuzun tüm kırtasiye malzemelerini düzenli ve rahat bir şekilde taşımasına yardımcı olan Barbie Dreamhouse Kalem Çantası'nı çok beğeneceksiniz!

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız