Bjk Çift Gözlü Kalem Çantası Pena Herıtage #30283580 | CarrefourSA
Marka: BEŞİKTAŞ

Bjk Çift Gözlü Kalem Çantası Pena Herıtage

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bjk Çift Gözlü Kalem Çantası Pena Herıtage

Beşiktaş Pena Heritage Çift Gözlü Kalem Çantası ile çocuğunuz okul eşyalarını çok daha düzenli tutacak! Şık ve kullanışlı tasarımıyla Beşiktaşlı çocukların beğenisini kazanan Beşiktaş Pena Heritage Çift Gözlü Kalem Çantası; onların rengarenk kalemlerini, silgilerini, kalemtıraşlarını ve daha pek çok kırtasiye malzemesini düzenli bir şekilde saklamasını sağlar. Geniş iç hacmiyle ve fermuarlarla ayrılan iki bölmesiyle fonksiyonel bir kullanım imkanı sunar. 

Siyah, beyaz ve kırmızı renklerinin uyumuyla taçlandırılan Beşiktaş Pena Heritage Çift Gözlü Kalem Çantası, 'Black Eagles', '1903' baskılarıyla ve Beşiktaş logosuyla şık bir görünüme kavuşur. Fermuar yolunu süsleyen yumuşak dokulu Beşiktaş logosu formundaki kursör ile kalpleri fetheder. Çocuğunuz Beşiktaş Pena Heritage Çift Gözlü Kalem Çantası'nı hem sırt çantasının içerisinde hem de minik askısı sayesinde elinde taşıyabilir.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız