Blendax Erkekler İçin Mentollü Şampuan 500 ml #30021141 | CarrefourSA
Marka: BLENDAX

Blendax Erkekler İçin Mentollü Şampuan 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Blendax Şampuan Erkekler İçin Mentollü 500 ML

 

Nanenin ferahlatıcı etkisinden esinlenen Nane özlü Blendax'ın hacim kazandıran formülü saçlarınıza daha gür bir görünüm kazandırırken mentol tanecikleri ile saç derinizi ferahlatır. Erkekler için dolgun ve güçlü içeriği ile erkeklerin saçlarına özel olarak formüle edilmiştir. Saçlarınızda yüzde 100'e kadar hacim kazandıran şampuan her tip saç için uygundur. Mentol ferahlığı ile saçlarınızda kepek ve yağlanmaya karşı etkilidir. 48 saate kadar dolgun ve hacimli saçlara kavuşmanıza yardımcı olan şampuan günlük kullanım için son derece idealdir. Hem saç dipleri hem de saç uzunluğunda etkili hacim ve canlılık kazandıran Blendax Şampuan Erkekler İçin Mentollü 500 ml kullanışlı şişesi ile koruma ve kontrol sağlar.

Özellikle yaz aylarında arındırılmaya ve ferahlamaya ihtiyaç duyan saçlara mentol ferahlığı kazandıran ürünü ıslak saçınıza, saç uzunluğunuza göre bir miktar alarak köpürtünüz. Saç diplerinize masaj yaparak yedirdiğiniz ürünü iyice durulayınız. Saçlarınızda 48 saate kadar etkili hacim ve ferahlık sağlayan şampuanı, CarrefourSA kişisel bakım reyonlarının saç bakım ve aksesuar bölümlerinde bulabilir, online alışveriş ile sepetinize ekleyebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız