Bu-Bu Yıldız Eva Saat #30283188 | CarrefourSA
Marka: BUBU

Bu-Bu Yıldız Eva Saat

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
19,99 TL

Bu-Bu Yıldız Eva Saat

Çocuk odasına renk katacak ve çocuklara saati öğretirken bir yandan eğlenmelerini sağlayacak bir ürün arıyorsanız Bu-Bu Yıldız Eva Saat ile mutlaka tanışmalısınız! EN71 standartlarına uygun olarak üretilen ve yapısında çocukların sağlığını tehdit eden materyaller barındırmayan Bu-Bu Yıldız Eva Saat'in eğlenceli tasarımını siz de çok seveceksiniz!

Bu-Bu Yıldız Eva Saat, kenarları yuvarlatılmış bir yıldız formunda. Saatin tam ortasında ise kocaman bir gülen yüz simgesi yer alıyor. Böylece günün her saati miniklere sevimli bir şekilde gülümseyen Bu-Bu Yıldız Eva Saat'in kalın yapılı yelkovan ve akrebi takibi kolaylaştırıyor. Belirgin bir şekilde basılmış rakamlar ve kullanılan kontrast renkler çocukların saati öğrenmesini de kolaylaştırıyor. Siz de hem sevimli bir aksesuar hem de öğretici bir öge olan Bu-Bu Yıldız Eva Saat ile çocuk odasının duvarına renkli bir dokunuş yapabilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız