Bubu Krapon Kağıdı 5li #30283192 | CarrefourSA
Marka: BUBU

Bubu Krapon Kağıdı 5li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
35,55 TL

7,11 TL / Adet

Bu-Bu Krapon Kağıdı 5Li

Bu-Bu 5'li Krapon Kağıdı ile yaratıcılığınızı konuşturacaksınız!

Yırtılmalara dayanıklı esnek yapısı sayesinde el işi sanatlarında özellikle tercih edilen Bu-Bu 5'li Krapon Kağıdı ile el becerilerinizi geliştirebilir, farklı tasarımlarla yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz.

Canlı renkleri ve dayanıklılığı sayesinde yüzlerce farklı motif yapmaya uygun olan Bu-Bu 5'li Krapon Kağıdı ile tasarladığınız eserleri birçok yerde kullanabilirsiniz. Örneğin doğum günü ve hoş geldin bebek gibi özel günler için hazırlayacağınız süslemelerle keyifli bir atmosfer yaratabilir; kapı, tavan ya da masa süsü olarak kullanılabilecek yaratıcı objelerle etrafınızı renklendirebilirsiniz.

Çiçek ve hayvan motiflerinden fiyonk ve ponpon motiflerine kadar birbirinden farklı tasarımlar yapabileceğiniz Bu-Bu 5'li Krapon Kağıdı ile muhteşem renkte taçlar ve tokalar da üretebilirsiniz. Tasarımlarınızı sevdiklerinize armağan ederken konfeti gibi küçük küçük kestiğiniz krapon kağıtları ile hediyelik sunumlarınızı daha keyifli bir hale getirmeniz de mümkün.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız