Canbebe Jumbo 1 Beden Yeni Doğan #30003203 | CarrefourSA
Marka: CANBEBE

Canbebe Jumbo 1 Beden Yeni Doğan

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
CANBEBE JUMBO 1 BEDEN YENİDOĞAN

Canbebe Jumbo 1 Beden Yenidoğan bebeklerinizin altını kuru tutmak üzere geliştirilmiş özel sistemlere sahiptir. Canbebe markasının kuru ve güvenli serisinden bulunan ürünlerden bir tanesidir. Marka tarafından yeni geliştirilen Flexfit teknolojisi ile bebek bezlerinde daha geniş ve daha emici yüzeyler sunulmaktadır. İçerisinde bulunan mikro emici yüzeyler sayesinde bebeğinizin cildi çok daha uzun süre kuru kalacaktır. Geniş yüzey sayesinde de bebeğinizin altı tamamen temiz kalır. Sadece Canbebe’de bulunan ön ve arka bariyerli kilit alanı sayesinde sızmaların tamamen engellendiğini görebilirsiniz. CarrefourSA bebek dünyası reyonlarında bulabileceğiniz ürünler ile bebeğinizin daha mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

Canbebe Jumbo 1 Beden Yenidoğan özel teknolojisi sayesinde diğer bezlere göre yüzde 21 daha ince bir bez sunmaktadır. Daha ince bez yapısı ile birlikte çok daha rahat kullanım sunar. Yenilenen formülü sayesinde uzun süre kuruluk sağlar. Bebeklerin özellikle gece saatlerinde rahatsız olmadan uyumasını sağlar. Ön ve arka kısımlarda bulunan bariyer sistemi sıvıların sızmadan kalmasında etkili olur. Akıllı kuruluk teknolojisi annelerin ve bebeklerin çok daha rahat etmesini ve kuruluğu sunar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız