Canbebe Jumbo 4+ Beden Maxiplus #30094882 | CarrefourSA
Marka: CANBEBE

Canbebe Jumbo 4+ Beden Maxiplus

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Canbebe Jumbo 4+ Beden Maxiplus

Çocuklarının rahatını ve mutluluğunu düşünen birçok anne ve babanın tercihi Canbebe Jumbo 4+ Beden Maxiplus içinde bulunan 50 adet bez ile günlerce kullanıma olanak veriyor.
Çocuğun bezinin hemen bitmesi problemini uzun süre yaşamadan ailece rahat edeceğiniz günler için 50'li paketi tercih edebilirsiniz. 9 kilograma ulaşan bebeklerden başlayıp 20 kilograma kadar bebeklere uygun olan ürün, ergonomik yapısıyla çocuğunuzu rahatlatıyor. Sıkmayan, kenarları acıtmayan ve sıvıyı içeride tuttuğu için ıslaklık hissini de en aza indiren ürün, minikler için büyük konfor sunuyor. Jumbo paket; kupkuru, rahat ve dinamik bir kullanım sağlarken bebeğin hareketlerini kısıtlamıyor; ona esneklik kazandırıyor.
Anne ve babaların akıllı seçimi olarak sunulan ürünün kaliteli malzemesi ve çocuğun beden yapısına uygun dizaynı dikkat çekiyor. Uzun yılların deneyimiyle son teknolojik değişmelere paralel olarak geliştirilen ürünü, erkek ve kız çocuklar için güvenle kullanabilirsiniz. Ürün, maksimum koruma ile hem gündüz hem de gece uyurken bebeğinizin altını bağlayabileceğiniz pratik ve güvenilir oluşuyla çokça tercih ediliyor. Ürünü CarrefourSA reyonları arasında bulunan Bebek Bezleri bölümünden dilediğiniz sayıda kolaylıkla satın almak için hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız