Cars Beslenme Çantası Salto I Am Speed #30283596 | CarrefourSA
Marka: CARS

Cars Beslenme Çantası Salto I Am Speed

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Cars Beslenme Çantası Salto I Am Speed
Çocuğunuzun ara öğünleri büyük bir heyecanla beklemesini istiyorsanız Cars Salto I Am Speed Beslenme Çantası ile mutlaka tanışmalısınız! Çocukların severek izlediği Arabalar serisinden ilham alan tasarımıyla onların beğenisini kazanan Cars Salto I Am Speed Beslenme Çantası, renkli ve eğlenceli detaylarıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Ön yüzünü süsleyen Şimşek McQueen figürüne "I Am Speed" ve "Piston Cup Racing Series" yazı baskısı ile damalı bayrak desenleri eşlik ediyor. 
Şık kursör detayları ile eğlenceli tasarımını tamamlayan lisanslı Cars Salto I Am Speed Beslenme Çantası, dayanıklı askısı ve tutma kulpu ile çocuklara taşıma kolaylığı sağlıyor. Geniş iç hacmi ise çocuklara beslenme saatlerini sevdiren yiyecek ve içeceklere ev sahipliği yapıyor.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız