Cars Proje Çantası Mechanıc #30283616 | CarrefourSA
Marka: CARS

Cars Proje Çantası Mechanıc

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
47,85 TL

Cars Proje Çantası Mechanıc

Siz de çocuğunuz için eğlenceli tasarıma sahip kullanışlı bir proje çantası mı arıyorsunuz? Öyleyse capcanlı rengi ve eğlenceli Cars temasıyla göz dolduran Cars Mechanic Proje Çantası'nı çok beğeneceksiniz!

Kırmızı, sarı ve siyahın dinamik birlikteliğini yansıtan Cars Mechanic Proje Çantası, eğlenceli yazı detayları ve göz alıcı Şimşek McQueen figürüyle süsleniyor. Neşeli tasarımıyla çocukların sevgisini kazanan Cars Mechanic Proje Çantası, işlevsel yapısıyla da konforlu kullanım sağlıyor. Resim defterinden cetvele, fon kartonundan boya çeşitlerine pek çok malzemeyi taşımak için uygun boyutlara sahip olan Cars Mechanic Proje Çantası, fermuarlı yapısıyla kolay ve pratik kullanım sağlıyor. Çocukların hem okula hem de kursa giderken severek kullanacağı Cars Mechanic Proje Çantası, uzun askısı ve ergonomik tutma aparatı sayesinde hem elde tutarak hem de omuza asarak taşınabiliyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız