Casting Castng Cream Gloss Cool Kestane Krem Saç Boyası #30274959 | CarrefourSA
Marka: CASTING

Casting Castng Cream Gloss Cool Kestane Krem Saç Boyası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Castng Cream Gloss Cool Kestane Krem Saç Boyası

Casting Cream Gloss Cool Kestane Krem Saç Boyası, kestanenin en güzel tonlarından birini saçlarına taşımak isteyenler için harika bir seçim olacak! Yarı kalıcı formülüyle 28 yıkamaya kadar saçta kalan Casting Cream Gloss Cool Kestane Krem Saç Boyası ile hayallerinizdeki rengin sizde nasıl duracağını deneyerek öğrenebilirsiniz!

Casting Cream Gloss Cool Kestane Krem Saç Boyası'nın formülünde amanyok bulunmaz. Saçların yapısına zarar vermez ve saç tellerini güvenle renklendirir. Krem formülü sayesinde rahatlıkla uygulanabilen Casting Cream Gloss Cool Kestane Krem Saç Boyası beyazları başarılı bir şekilde kapatır ve saçlara doğal bir ışıltı katar.

Casting Cream Gloss Cool Kestane Krem Saç Boyası'nın içerisinden çıkan krem boyayı oksidan şişesinin içerisine dökün ve şişeyi çalkalayın. Ardından saçlarınızı ayırarak boyayı uygulayın. Tüm saç tellerinin boyandığından emin olduktan sonra 20 dakika bekleyin, saçlarınızı yıkayın ve kutunun içerisinden çıkan bakım kremini uygulayın.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız