Chicco Pipetli Eğitim Bardağı 12 Ay+ Kız #30267025 | CarrefourSA
Marka: CHICCO

Chicco Pipetli Eğitim Bardağı 12 Ay+ Kız

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
96,55 TL

Chicco Pipetli Eğitim Bardağı 12 Ay+ Kız

Minik kızınızın biberondan bardağa geçmesini kolaylaştırmak ister misiniz? O zaman ona 12. aydan itibaren rahatlıkla kullanabileceği, sevimli desenleri ile kalbini çalacak Chicco Pipetli Eğitim Bardağı'nı hediye edebilirsiniz!

Chicco Pipetli Eğitim Bardağı'nın yumuşak kaplamalı pipetli eğitim ucu ısırmaya karşı dirençli yapısı sayesinde aşınmaz ve uzun süre kullanılabilir. Yuvarlak pipet ucu minik kızınızın aşamalı olarak bardağa geçiş yapmasını kolaylaştırır. Doğal boyun pozisyonunu destekleyen yapısı ve kapak üzerindeki burun boşluğu içim sırasında maksimum konfor sunar. Minikler, özel olarak tasarlanan Chicco Pipetli Eğitim Bardağı'nın gövdesini rahat bir şekilde kavrayabilir. Ağız kısmını örten koruyucu kapağı Chicco Pipetli Eğitim Bardağı'nın her an temiz kalmasını sağlar. Desenleri ile miniklere keyif veren Chicco Pipetli Eğitim Bardağı, kolaylıkla temizlenebilen yapısıyla titiz ebeveynlerin gönlünü ferahlatır. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız