Cihan-Ser Eski Kaşar 350 G #30099808 | CarrefourSA
Marka: CİHANSER

Cihan-Ser Eski Kaşar 350 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
187,90 TL

adet
İştah açıcı sunumlar hazırlamak için özel bir peynir olan Cihanser Eski Kaşar, lezzeti ile öne çıkıyor. Yoğun tadı ile sade halde tüketilmesi tavsiye edilen Kars eski kaşar, gurme peynir tabaklarından lezzetli kanepelere kadar birçok tarife uyum sağlıyor. Sarı rengi ile tanınan Kars kaşarını armut, kırmızı üzüm ya da incir gibi taze meyveler ile birlikte peynir tabakları hazırlarken kullanabilirsiniz. Çeşitli içecekler eşliğinde sade halde keyifle yenen bir peynir türü olan eski Kars kaşarı, tost ve sandviç yapımında da kullanabilir. Rendeleyerek hazırlayacağınız peynir topları ile misafirlerinize özel tatlar yaratarak, kolaylıkla servis edebilirsiniz. Geleneksel yöntemlerle yapılan ve lezzeti ile farklı sunumlara uygun olan Cihanser Kars Eski Kaşar'ı yemeklerde de kullanabilirsiniz. Hamur işlerinden yemek soslarına kadar taze kaşarın kullanıldığı her tarife eklenen Kars kaşarını, rendeleyerek sebze yemeklerine katabilirsiniz. Kraker, bisküvi gibi hafif atıştırmalıklara ekleyerek, hem lezzetli hem de orijinal tarifler ile ailenizi şaşırtabilirsiniz. CarrefourSA kaşar reyonunda yer alan, 350 gramlık paketlerde sunulan Cihanser Kars Eski Kaşar'ı, hemen dilediğiniz miktarda satın alarak, kolayca deneyebilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
İnek sütü, gıda sanayi tuzu, peynir mayası

Alerjen Bileşenler
İnek sütü

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
0-10' C ARASINDAKI SICAKLIKLARDA (BUZDOLABINDA) MUHAFAZA EDINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Cihan-Ser Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti.İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi Recep Bilal Hancı Cad. No:3 Tepeören – Tuzla / İstanbul

İşletme Kayıt No
TR 34-0170

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 174 9
Enerji (kj) 720
Yağ (g) 14 20
Doymuş Yağ(g) 8.7 44
Karbonhidrat (g) 0.5
Protein (g) 11.2 22
Tuz(g) 0.9 16
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız