Clear Men Şampuan Saç Dökülmesine Karşı Etkili 500 ml #30067861 | CarrefourSA
Marka: CLEAR

Clear Men Şampuan Saç Dökülmesine Karşı Etkili 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Kişisel bakım ürünleri içinde etkili saç bakım ürünlerinden biri de Clear Men Şampuan Saç Dökülmesine Karşı Etkili 500 ml şampuandır. Yıllardır kepek konusunda başarısını kanıtlayan Clear markasının şampuanları çeşitli saç sorunlarına çözüm getirir niteliktedir. Clear men ile en büyük saç problemi olan kepekten kolayca kurtulabilirsiniz. Diğer önemli saç sorunu ise koparak dökülmelerdir. Koparak dökülmelerin nedeni sağlıksız saç telleri olarak özetlenebilir. Yeterince beslenmeyen saç derisi saç tellerinin güçsüz olmasına neden olur. Bu nedenle bakım konusunda kökten hareket etmek gerekir. Saç derisinin beslenmesi ve saç tellerinin güçlenmesi için Clear men şampuanı CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Saç bakım ürünleri reyonundan temin edebileceğiniz Clear Men Şampuan Saç Dökülmesine Karşı Etkili 500 ml ile sağlıklı saçlara kavuşmanız artık daha kolay. Dökülmeyen, kopmayan ve capcanlı saçlar için Clear men serisini tercih edebilirsiniz. Erkeklerde görülen koparak dökülmeler için özel olarak formüle edilen şampuanı düzenli kullandığınızda saç derinizdeki dökülmelerin azaldığını fark edeceksiniz. Bu durum kepeğin de azaldığının göstergesidir. Başka bir olumlu etkisi de saç tellerini kökten besleyerek kırılma ve koparak dökülmeleri önlemesidir.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız