CPC File Çanta Mavi #30178793 | CarrefourSA

CPC File Çanta Mavi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Birinci kalite, yırtılmaz ve su geçirmez file kumaş kullanılarak üretilen CPC File Çanta Mavi rengi ile öğrenciler tarafından sevilerek kullanılan okul çantaları arasındadır. Şık görünümü ve sağlam yapısı ile uzun süre deforme olmadan kullanılabilir. Mavi file çanta, askıları ile sırt çantası olarak kullanılmasının yanında, üzerindeki tutma aparatı ile elde taşınarak da kullanılabilir.     

CPC File Çanta Özellikleri

Çantanın üretildiği özel kumaş, insan sağlığına zararlı ve kanserojen maddeler içermez.  CPC çanta, gizli fermuarlara ve lastikli fermuar başlıklarına sahiptir. File çanta, fermuar başlıkları sayesinde kolayca açılıp kapatılabilir. Çantanın yan taraflarında bulunan, yırtılmaz fileden imal edilmiş ceplerde suluk, gözlük, kalem kutusu gibi eşyalar rahatça taşınabilir.  

CPC Çanta Kullanım Alanları 

CPC file çanta, en çok öğrenciler tarafından talep görmekle beraber, outdoor ve günlük yaşam için de uygun özellikler taşır. Çanta, geniş ve derin bir iç hacme sahiptir. Kaliteli bir iç astarı olan file çanta, korumalı özel bölmesi sayesinde dizüstü bilgisayarların kolay taşınmasını sağlar. Hem şık hem rahat bir kullanım için hemen bir CPC file çanta satın alabilirsiniz.   

30178793

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız