CPC File Çanta Nar Çiçeği #30178795 | CarrefourSA

CPC File Çanta Nar Çiçeği

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Kullanımı kolay, görünümü hem spor hem de modern tarzda olan sırt çantalarının file detaylı modelleri son zamanlarda oldukça ilgi görüyor. CPC File Çanta Nar Çiçeği, Carrefoursa internet sayfasında okul çantalar kategorisi içerisinde yer alıyor. 

Hem Şık Hem Sportif Görünmenin Yolu

CPC ile sırt çantalarına yeni bir soluk geliyor. Farklı detaylara sahip olan sırt çantalarının file kumaştan üretilmiş modelleri ve renk çeşitleri de oldukça dikkat çekiyor. Geniş renk skalası ile seçeneklerinizi arttıran bu modellerden birine sahip olabilirsiniz. Fıstık yeşili, sarı, turuncu, kırmızı, mavi ve nar çiçeği rengi ile tarzınızı canlandırabilirsiniz. Kombinlerinizi renkleri ile şıklaştırdığı gibi spor görünümünüzü de korumayı ihmal etmez. 

Kullanımı Kolay CPC File Çanta 

Tasarımları ile ilgiyi her zaman üzerinde tutmayı başaran file çantalar, üretildiği kumaş sayesinde kullanıcıyı yormayan bir yapıya sahiptir. Çantalarının kullanıcıyı zorlamayan tasarımını ve hafifliğini bir araya getiren CPC, bir sırt çantasını taşımayı çok daha pratik hale getiriyor. Saymakla bitmeyen pek çok faydaya sahip ürünü kullanmak için sabırsızlanıyorsanız, CarrefourSA mağaza ve internet sayfasından hemen satın alabilirsiniz.   

30178795

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız