Edding 260 Tahtasi Kalemi 4lü Kırmızı #30308267 | CarrefourSA
Marka: EDDING

Edding 260 Tahtasi Kalemi 4lü Kırmızı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Gençay Ofis Kırtasiye tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo

Edding Beyaz Tahta Kalemi 260

Herbir Renkten 4 adet gonderilecektir.

Metal, plastik ve cam dahil hemen hemen tum malzemeler uzerinde yazı yazmak ve işaretleme yapmak icin geliştirilmiştir. Işıga dayanıklıdır ve hızlı kurur. Hemen hemen tum yuzeylerde suya ve ovalanmaya karşı dayanıklıdır. Toluol/Xylol katkısı icermeyen hafif kokulu murekkep. Tum urunler tekrar doldurulabilir. Plastik parcaların en az %96‘sı geri donuşumlu maddeden yapılmıştır.

 

Sunumlarınızı halen anlatarak mı yapıyorsunuz, yoksa gorselleştirme araclarını kullanmaya başladınız mı? Ozellikle sunumlar olmak uzere anlatılanların resimlerle veya grafiklerle gosterilmesi, kesinlikle kacınılmaması gereken bir gercektir. Gorsel iletişim, konuların daha iyi anlaşılmasını saglamakta ve edinilen bilgilerin kalıcı olmasına yardımcı olmaktadır. Konferans salonu, buro, amfi veya sınıf: Bu alanlarda Edding beyaz yazı tahtası kalemi, Flipchart kalemi ve cok amaclı asetat kalemi size yardımcı olur.

 

Beyaz yazı tahtaları uzerinde yazı yazmak ve işaretleme yapmak icin geliştirilmiştir. Emaye, cam ve melamin gibi tum gozeneksiz yuzeylerden kuru bir bez yardımıyla kolaylıkla silinebilir. Cap-o® murekkep sayesinde kurumaksızın birkac gun saklanabilir. Işıga dayanıklıdır ve hızlı kurur. Butil asetat katkısı yoktur. Hemen hemen butun urunler tekrar doldurulabilir.

 

Edding 260 Tahta Kalemi, 1.5 mm - 3.00 mm uc kalınlıgındadır. Hafif kokulu murekkebi yazım sırasında sizi rahatsız etmez. Işıga dayanıklılıgı bulunan Edding Tahta Kalemleri, kapagı acık vaziyette kurumaya karşı da dayanıklıdır. Hızlı koruma ozelligi ile murekkep bulaşma olasılıgını minimuma indirir. Tahta silgisi ile kolayca silinmesi, zamandan tasarruf etmenizi ve tahtanızın her zaman temiz kalmasını saglar.

 

Urun Ozellikleri

·               1.5 - 3 mm cizgi kalınlıgı

·               Yuvarlak ucludur.

·               Yumuşak yazım kalitesi

·               Kolay temizlenebilir.

·               Hafif kokuludur.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız