Faber Castell Grip Iı Versatil Kalem+Min Seti 0,7mm 2b #30097089 | CarrefourSA

Faber Castell Grip Iı Versatil Kalem+Min Seti 0,7mm 2b

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
42,20 TL 31,65 TL

CarrefourSA Kart ile %25 İndirim
Faber Castell Grip II Versatil Kalem (24'lü 0,7 Uç Hediye)

İlkokuldan başlayarak lise eğitimini tamamlayana dek her çocuğun ihtiyacı olan kırtasiye ürünlerinde kalitesi ve pratik kullanımıyla Faber Castell ayrı bir yer oluşturuyor. Markanın özel olarak üretilmiş ve set halinde kullanıma sunulan Faber Castell Grip II Versatil Kalem (24'lü 0,7 Uç Hediye) ürünü, öğrenciler için en rahat ve uzun ömürlü kullanımı oluşturuyor.

CarrefourSA Kırtasiye reyonlarında Yazı Gereçleri bölümünde ulaşabileceğiniz bu ürün, dip kısmında çevrilerek ortaya çıkarılan silgisi, yaylı bir şekilde hazırlanmış uç mekanizması ve yanında hediye olarak sağlanan 24 adet 0,7 kalem ucu ile her öğrenci için yeterli bir kullanım sağlıyor. Ergonomik bir kullanım sağlayabilmek için kauçuk kılıf ve gizlenebilir uç ile üretilmiş olan Faber Castell Grip II Versatil Kalem (24'lü 0,7 Uç Hediye) ürünü, yumuşak bir yazım elde edilmesi için rahatlıkla kullanılabiliyor.

Dayanıklı bir kullanım ömrüne sahip olan bu kalemi her öğrenci, okul hayatı boyunca yıllarca yanından ayırmadan ders kalemi veya sınav kalemi olarak kullanabilir. Bu ürünü sepetinize ekleyerek çocuklarınızın okul ihtiyacı için satın alabilirsiniz.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız