Fisher Price Poppity Araçlar #30013412 | CarrefourSA

Fisher Price Poppity Araçlar

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Fisher Price Poppity Araçlar

Kurulduğu günden bu yana amaçları bebeklerin hayal gücünü kuvvetlendirmek ve onlara eğlenceli, yeni ve ilginç oyuncaklar sunmak olan Fisher Price; bebeğinizle mutlu ve kaliteli zaman geçirmenizi hedefliyor. 0-3 yaş arası bebeklere hitap eden ürünleri ile bebekler hem öğrenecek hem de keyifle büyüyecek.

Mükemmel Emekleme Arkadaşı

Yürüttükçe top fırlatması ve çıkardığı heyecan verici sesler ile bebekleri emeklemeye teşvik eden Fp Poppity Araçlar, bebeklerin kaba motor becerilerini geliştirmesine ve aynı zamanda sebep-sonuç ilişkisini öğrenmesine yardımcı olur.Ürünler ayrıca ilginç renkleri ile de bebeklerin ilgisini çeker Parlak yansımalar ve komik sesler bebeklerin merakını cezbeder.

Oyun Zamanları Artık Daha Keyifli

Fisher Price oyuncakları ile bebekler keyifli zaman geçirirken duyu becerileri de fazlasıyla gelişecek. Rengarenk topları ve parlak renkleri ile oyuncaklar, çocukların hayata en iyi şekilde başlamasına fırsat sunuyor. Yeni nesil için en iyi yürüme arkadaşlarından biri olan ürün; CarrefourSA ilk yaş oyuncakları reyonunda sizi bekliyor. Bebeğinizinin oyunlarına eğlence ve öğreticilik katmak için büyük bir özen ve sevgi ile hazırlanan ürünü hemen satın alabilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız