Fly Net Çift Gözlü Spor Kalem Çantası #30283628 | CarrefourSA
Marka: FLY NET

Fly Net Çift Gözlü Spor Kalem Çantası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,99 TL

Fly Çift Gözlü Spor Kalem Çantası, şık modelleriyle içinizi ısıtacak!

Cıvıl cıvıl renk seçenekleriyle kalpleri fetheden Fly Çift Gözlü Spor Kalem Çantası, dinamik tasarımıyla dikkat çekiyor. Fly Çift Gözlü Spor Kalem Çantası sağlam fermuar sistemi ve kaliteli kumaşıyla size rahat ve uzun ömürlü bir kullanım vadediyor. Fermuar yolunu süsleyen kontrast renk detayıyla çok daha canlı bir görüntü sunuyor. Fly Çift Gözlü Spor Kalem Çantası, çift gözlü modeliyle kalemleriniz, silgileriniz ve küçük eşyalarınız için konforlu bir kullanım alanı vadediyor. Küçük boyutları sayesinde her an yanınızda taşıyabilir, ihtiyacınız olan her yerde rahatça kullanabilirsiniz.

Şık ve canlı tasarımıyla hem çocukların hem de yetişkinlerin beğenisini toplayan Fly Çift Gözlü Spor Kalem Çantası ile tanışmanın şimdi tam zamanı!

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız