Flynet Kraft Kağıt 25*35 cm 25'li #30283124 | CarrefourSA
Marka: FLY NET

Flynet Kraft Kağıt 25*35 cm 25'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
34,99 TL

1,40 TL / Adet

Fly Kraft Kağıt 25*35 25 Li Paket

Geçmişin nostaljik havasını günümüze taşırken aynı zamanda şık tasarımlar yapmak istiyorsanız Fly 25'li Kraft Kağıt ile tanışmaya hazır olun! Şık bir görünüme sahip olan Fly Kraft Kağıt, üzerine yazdığınız yazıların veya çizimlerinizin estetik görünmesini sağlar. Böylece sevdiklerinize güzel notlar bırakabilir ve onları mutlu edebilirsiniz. Hediye paketi olarak da kullanabileceğiniz Fly Kraft Kağıt ile arkadaşlarınıza tatlı bir jest yapabilirsiniz. 

Fly Kraft Kağıt, kaliteli formu sayesinde kalemle buluştuğunda size konforlu bir kullanım sunar. 25x35 cm olarak tasarlanan Fly 25'li Kraft Kağıt, kullanışlı boyutları sayesinde çeşitli el işlerinde ve süslemelerde de kullanılabilir. Fly Kraft Kağıt ile kendinize ve hayatınıza değer katabilirsiniz. Aynı zamanda Fly Kraft Kağıt sayesinde şık tasarımlar yaparak sevdiklerinizin kendilerini özel hissetmelerini sağlayabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız