Fly Net 18x25 Mt Şeffaf Bant 4'lü Bls #30283126 | CarrefourSA
Marka: FLY NET

Fly Net 18x25 Mt Şeffaf Bant 4'lü Bls

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
5,49 TL

1,37 TL / Adet

Fly 18X25 Mt Şeffaf Bant 4'Lü Bls

Fly 4'lü Şeffaf Bant, kaliteli yapışkanı ve yapıştırıldığı alanın görünmesini sağlayan şeffaf yüzeyi ile işlerinizi kolaylaştıracak. Siz de her zaman ihtiyaç duyabileceğiniz koli bandını size ekonomik bir şekilde sunan Fly 4'lü Şeffaf Bant'ı sepetinize ekleyerek kullanışlı bir ürünü uygun fiyata satın almanın keyfini sürebilirsiniz. 

Fly 4'lü Şeffaf Bant paketinin içerisinde her biri 1,8 milimetre kalınlığında 25 metre bant içeren, 4 adet koli bandı yer alır. Şeffaf yüzeyleri ile ön plana çıkan bantlar güçlü ve kaliteli yapışkanı sayesinde yüzeylere güvenli bir şekilde tutunur. Genellikle kağıt ve karton gibi malzemelerin yapıştırılması için tercih edilen Fly 4'lü Şeffaf Bant, 3 yaşından büyük çocukların el becerisi etkinliklerinde de kullanılabilir. 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız