Fora Biber Dolgulu Yeşil Zeytin 400 Gr #30082703 | CarrefourSA
Marka: FORA

Fora Biber Dolgulu Yeşil Zeytin 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
135,00 TL

adet
Sabahları kahvaltıda hazırlayacağınız en güzel tatlara eşlik eden lezzetiyle Fora Biberli Zeytin 400 G, CarrefourSA reyonlarında bulunan Yeşil Zeytinler bölümünden sofralara geliyor. Güvenli kapaklı cam kavanoz içinde bulunan kahvaltılığın iri taneleri, şeffaf ambalajından kendini hemen belli ediyor. En güzel meyvelerin toplanıp çekirdeklerinin çıkarılarak içlerine kırmızı kapya biber doldurulması ile elde edilen ürün, doğal tatları sofralarınıza taşıyor. Hem zeytinin hem de biberin ortak lezzeti ve görüntüsü, çocuk ya da büyük herkesin tutkusu oluyor. Salamura ürünü, sadece kahvaltılarda değil; tüm öğünlerde garnitür olarak veya salataların üzerine eleyerek tüketebilirsiniz. Bütün halinde kullanabileceğiniz gibi halka halka kolayca dilimleyerek de yemeklerin yanında eşlikçi olarak servis edebilirsiniz. Mayhoş, turşu benzeri tadıyla özellikle yemek konusunda isteksiz davranan çocukların iştahını açan ürünün hem tadı hem de görselliği, çocukların ilgisini çekiyor. Evde yaptığınız peynirli böreklerin arasına dilimlenmiş haliyle katarak daha besleyici ve farklı lezzetler elde edebilirsiniz. Pizzanın üzerinde de hem estetik bir sunum kazanmak hem de lezzeti tamamlamak için kullanabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Kırmızı Biber Dolgulu Sofralık Yeşil Zeytin (%11 Naturel Kırmızı Biber), Su, Tuz, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit, Laktik Asit),Koruyucu (Sodyum Benzoat, Potasyum Sorbat), Yapı Sertleştirici (Kalsiyum Klorür), Antioksidan (Askorbik Asit)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin Kuru Bir Yerde ,Açıldıktan Sonra Ağzı Kapalı Olarak Kendi Salamurasında Ve Buzdolabında Saklayınız.

Kullanım Talimatı
Yetışkın Ve Çocuklar Tarafından Kahvaltıda, Yemeklerde, Salatalarda, Soslarda, Unlu Mamullerde Pızza Ve Sandvıçlerde, Doğrudan Tüketilebilir

Diğer Uyarılar
Çekirdek ve çekirdek parçaları içerebilir.

Süzme Ağırlık
400

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Antgıda Gıda Tarım Tur.Enerji Ve Demir Çelik San. Tic. A.Ş. Havran Balıkesir Karayolu 3.Km Havran Balıkesir

İşletme Onay No
TR-10-K-001262

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 88 1
Enerji (kj) 367
Yağ (g) 8.2 3
Doymuş Yağ(g) 1.7 2
Karbonhidrat (g) 7.2 1
Protein (g) 0.8
Tuz(g) 5 21
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız