Frozen Kalem Çantası Due Nature Is Magıcal #30283603 | CarrefourSA
Marka: FROZEN

Frozen Kalem Çantası Due Nature Is Magıcal

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Frozen Kalem Çantası Due Nature Is Magıcal
Frozen Due Nature Is Magical Kalem Çantası ile çocuğunuza son derece şık ve kullanışlı bir hediye verebilirsiniz!
Frozen Due Nature Is Magical Kalem Çantası, 20 x 6 x 11,5 cm boyutlarındaki dikdörtgen formu ve geniş iç hacmi sayesinde çocuğunuzun kalem, silgi ve boya gibi okul gereçlerini güvenle muhafaza ediyor. Çift bölmeli yapısıyla kırtasiye malzemelerini sınıflandırarak ayrı gözlerde saklama imkanı sağlıyor.
Açık mavi tonların hakim olduğu Frozen Due Nature Is Magical Kalem Çantası, ön yüzünde yer alan, Frozen çizgi filminin en sevilen karakteri Elsa görseli ve “Doğa Sihirlidir” yazısı ile miniklerin kalbini ısıtıyor. Fermuar kürsörlerindeki kar kristali temasıysa Frozen Due Nature Is Magical Kalem Çantası’nın sevimli tarzını tamamlıyor.
Taşıma kulpu sayesinde elde de taşınabilen Frozen Due Nature Is Magical Kalem Çantası ile çocuğunuzun kalemleri için endişelenmenize gerek kalmayacak!

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız