Frozen Proje Çantası Explorıng Future #30283613 | CarrefourSA
Marka: FROZEN

Frozen Proje Çantası Explorıng Future

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
47,85 TL

Frozen Proje Çantası Explorıng Future

Çocuğunuzun sanat sevgisini Frozen Exploring Future Proje Çantası ile taçlandırmak ister misiniz?

Frozen Exploring Future Proje Çantası, dikdörtgen formu sayesinde çocuğunuzun tüm resim ve proje çalışmalarını güvenle muhafaza etmesini sağlıyor. Ayarlanabilir askı sayesinde omuzda rahatça taşınabileceği gibi el kulpu sayesinde elde taşıma opsiyonu da sunuyor. Unutulmaz Frozen çizgi filminin kahramanlarından Elsa görseli ile minik hayranlarını büyüleyen Frozen Exploring Future Proje Çantası, kaliteli fermuar yapısı sayesinde işlevselliğini de ikiye katlıyor.

“Geleceği Keşfet!” yazısıyla üretmenin ve keşfetmenin önemini vurgulayan Frozen Exploring Future Proje Çantası ile çocuğunuzun sanat sevgisini destekleyebilir, hayallerinin peşinden gitmesi için cesaretlendirebilirsiniz. Çocuğunuzun evde ve okulda keyifle kullanabileceği Frozen Exploring Future Proje Çantası’nı hemen sepetinize ekleyerek çocuğunuza tatlı bir sürpriz yapın ve içindeki yaratıcılığı ortaya çıkarması için ona rehberlik edin!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız