Gs Çift Gözlü Kalem Çantası Pena Strıpe #30283587 | CarrefourSA
Marka: GALATASARAY

Gs Çift Gözlü Kalem Çantası Pena Strıpe

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Gs Çift Gözlü Kalem Çantası Pena Strıpe

GS Pena Stripe Çift Gözlü Kalem Çantası'nın havalı çizgilerine minik Aslanlar bayılacak! GS Pena Stripe Çift Gözlü Kalem Çantası, sarı-kırmızı şerit detaylarıyla, Galatasaray yazı baskısıyla ve logosuyla süslenir. Başarılı takımın logosuyla şık bir görünüm yakalayarak Galatasaray hayranı öğrencilerin beğenisini kazanır. Sarı, kırmızı ve siyah renklerini ahenkle buluşturan lisanslı GS Pena Stripe Çift Gözlü Kalem Çantası, Galatasaray logolu kursör detaylarıyla havalı tasarımını tamamlar.

19,5x9x6 cm boyutlarındaki GS Pena Stripe Çift Gözlü Kalem Çantası'nın fermuarlarla ayrılan iki bölmesi, geniş hacmiyle öğrencilerin rengarenk kalemlerini ve diğer okul malzemelerini daha düzenli tutmasına imkan tanır. Minik kulpu sayesinde taşıma kolaylığı sağlar. Sağlığa zararlı kimyasal içermeyen GS Pena Stripe Çift Gözlü Kalem Çantası, 30°'de yıkanabilir.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız